Rubrik saknas..




Måndag

Så ja nu är jag vid liv igen! Haha har vart en lång dag började halv 7 imorse jobbade till två, cyklade hem och tog bilen till NK .. och var inte hemma förän halv fem :) Fick iaf konstaterat att de va magkatarr och fick medicin för de! Fick även en annan medicin men vad de är berättar jag nog när jag testat den ett tag, kan nog inte bli värre än vad det är idag! :)  Slumrade iaf till efter maten.. mycket skönt måste jag säga!! haha. Imorgon blire kalas! Hörs då! :)

Glömde juu..

berätta att jag.. lisa jonsson de snålaste människan och kräsnaste människan i världen shoppade igår! Världens mysigaste tjocktröja chock rosa för den delen också! Och sen ett på jeans! Inte dåligt för att vara mig! En som nästan alltid bär svart och aldrig har jeans för att de är för obekvämt :] Jaaah nu vet ni de!! Taggad som fan på den kommande veckan! Kommer bli hur bra som helst!! :D


Söndag

Igår blev de mycket planerande och jag är taggad till tusen! :D Tankarna snurrar runt om flytt, resor, pengar, jobb m.m. Framtiden är så oviss och de ska bli spännande och se var jag hamnar! :) Imorgon blir det iaf att kliva upp tidigt och fara och jobba! Känns lite sådär eftersom jag vart ledig sen i onsdag! Men men :) ..


Lördag

Gårdagen kunde ha vart bättre meeeeeeeeeen nu känns de liiiite bättre iaf! Sitter här och planerar fredag med Linnea! Gäller att vara ute i god tid vettni!!!



Godnatt!




Trött gånger tusen!

Fy fasen va de är jobbigt att handla.. Kan inte ens börja beskriva smärtan som jag går runt med dygnet runt. Blir tokig!!! Vill bara va som alla andra friska och klara av att göra saker som är iallafall just är helt omöjliga! Bara för en dag!! Nu blire lite pyssel .. ser hur mkt jag orkar :) Visar senare, om ni har tur! ;)


Torsdag

Godmorgon! Eller ja .. nästan iaf. Har hunnit äta frukost och fått på mig lite kläder och även smink. Ledig även idag, skönt. Behöver verkligen den här vilan.. mer än någonsin tror jag. Har sjukt svårt att ta mig upp ur sängen. Varken kroppen eller huvudet är med! Men nog tjatat om det :) Igår kväll fick jag finbesök av fina J! Alltid lika mysigt att ha honom här! Synd bara att han va tvugen att åka iväg och jobba sjuuukt tidigt imorse! :P Men dom få timmarna är värt allt :)

Onsdag

Hejåhå! Idag blev de inget jobb. Hade så fruktansvärt svårt att ta mig upp ur sängen imorse så de fanns inte. Men upp tog jag mig , sen stod det städning på schemat sen bakade jag en kladdkaka och gick iväg till min farmor och fikadde och en massa prat :) nu blire bara sängen och tv ^^ haha


Tisdag

Blev några timmars jobb idag också :) Imorgon har jag inget inplanerat men man vet ju aldrig ;) Verkligen något som jag lärt mig! :P haha Trött och ont.. dessa väder växlingarna är inget för mig, väldigt jobbiga omställningar som kroppen måste göra helatiden! Fick även ett väldigt efterlängtat samtal idag, mer om de senare:)

Låter låten tala! ;)




Måndag

Några arbetstimmar är gjorda :) Betygen inlämnade och handlingen är gjord! Dagens måsten är avklarade :) Imorgon blir de några timmars jobb också sen har jag inget mer inplanerat denna veckan. måste säga att det faktist känns väldigt skönt! Min kropp behöver minst sagt vila :) Nu är de snart mat sen slappa heeeela kvällen! :) Vore kul att veta vilka som läser så släng in en kommentar vetja :)

Ha en fortsatt bra kväll! Kramar

Here we go!

För mer än ett halvår sen kom jag ut ur ett två år långt förhållande. Var inge vidare där i slutet och för mig var det en stor lättnad när det var över. Kom inte många tårar och inte mycket saknad. Mina vänner såg snabbt att jag började må bättre och började hitta tillbaka till mig själv igen! Fick upp så många kontakter och speciellt med en person. Som betytt otroligt mycket för mig genom åren. Alltid funnits där, lyssnat och inte gått sin väg. Efter några års vänskap blev vi tillsammans men de fungerade inte och vi tappade kontakte i två år. Efter det tog slut med mitt ex hittade vi tillbaka till varandra väldigt väldigt snabbt och dom oupplösta känslorna växte. Allt gick otroligt fort.. men vad gör de när allt känns så rätt? J du gör mig alltid glad och får mig att må bättre. Den effekten du har på mig har igen annan någonsin haft. Jag är så tacksam för att jag fått lära känns en sån underbar person och att jag har så fruktansvärt bra vänner. Att rensa bort de dåliga ur mitt liv har varit väldigt viktigt för att jag ska må bättre. Att omge sig med bra människor är viktigt och ännu viktigare blir det när man är sjuk. Tänker tillbaka på filmen the notebook som varit en av mina favoritfilmer ända sen jag såg den första gången. Min känsla är att vi kommer hitta tillbaka dit, men jag vet att det är saker som står ivägen just nu. Men varje gång vi ses är det som att ingenting har förändrats. Det jag mest vill säga med detta är att man ska lita på sin magkänsla och att jag är otroligt tacksam över att mitt liv tog den vändningen som de gjorde! Och att jag är evigt tacksam för de fantastiska männisorna i mitt liv! 
All my love to you!


Nä vet ni vad!

Jag tänker fan öppna käften genom att säga att det jag skrivit tidigare stämmer till tusen! Så nu fick jag de sagt :) Största misstaget någonsin tror jag! :) 

Söndag

Söndag idag då .. Vädret påverkar kroppen på ett negativt sätt.. så med andra ord har jag ganska ont och är helt slut.. Njaa vet inte mer vad jag ska säga idag, det gör ont att skriva.. Försöker se förbi de onda men de är svårt. hmm.. Finns saker som jag skulle vilja nämna men jag tänker inte. Jag ska bara glömma :) Bästa jag kan göra! Menar mitt minne är ändå inte så bra så de kanske hjälper ;) Med alla underbara personer jag har runt om mig kommer detta gå vägen på ett eller annat sätt! :)




Flera år sedan! En FRISK och lycklig Lisa!

Lördag

Kan ju påstå att jag mått bättre i mina dar :P.. Kul som fan hade jag då iaf , och det var så sjukt kul att träffa spec carro som jag itne träffat sen studenten! Som jag saknat! Sen går de inte att glömma alla andra fantastiska människor!! Men de tar nog ett tag innan jag festar till de sådär igen ^^ Kroppen mår åt fan, och de mesta är smärta eftersom jag skippade medicin igår! Men gårkvällen väger ändå upp :) Idag blev de en sväng till nordmaling sen till min mormor :) Och nu är vi precis hemkomna. Bara slappa hela kvällen! Och få igen lite kraft i kroppen igen :) Hmm.. nä så mycket mer var de väl inte att berätta..


Värdens bästa tjejer!



Eller joo.. något var det! Jag älskar dig!


Sista arbetsdagen imorgon!

Exakt som rubriken lyder så är det fredag och sista arbetsdagen för denna veckan :D Och de ska firas med utgång! Första gången på läääänge! Eftersom jag äter medicin är de inget jag prioriterar! Men nu jäklar är jag så less på allt som har med mediciner och läkare och ont att göra så nu festar vi till de ordentligt. Så de så! ;)



Drömmer mig bort till värmen! Flytt tankar på G!

Torsdag

Ledig dag idag! Blir en riktig sån fixar dag! Sen blire att kurera :) Inget mer intressant att skriva tror jag .. andra gången jag tackat nej till jobb sen jag slutade skolan och jag måste verkligen lära mig att säga nej när jag känner att kroppen inte orkar! Svårt men nödvändigt!

Ängel!


En ny favorit!

Precis som rubriken lyder är detta absolut en ny favorit! 


Känner mig så himla tillfreds trots att jag har en sån värk osv. Så otroligt glad att jag lämnat allt gammalt bakom mig och alla negativa personer och situationer och siktar på framtiden med min underbara familj och världens bästa vänner! Kan meddela att medicinen jag nu äter inte fungerar speciellt bra smärtmässigt. Men jag tror inte att jag hade vart lika glad hade kunnat hålla hoppet uppe lika mycket som jag trots allt gör. Jobba med feber och inte nå pigg är kanske inte de ultimata men jag gör de igen, har lärt mig av den bästa ;)

Ha de bästa alla fina!! Ni vet absolut vilka ni är!

Onsdag

hallooooj! En arbetsdag på en annan förskola, och de gick bra :) haha man känner sig alltid lite halvt förvirrad men de gick bra :) Imorgon hoppas lilla lisa på en ledig dag men vi ser väl, har aldrig lyckats med de tidigare men ah ;D
 
 I miss it!

Läs mina tankar och kom hit? :]

Tisdag

Huvudvärk så de bara skriker om de. Utom de har dagen vart bra :) Och kunde inte ha startat bättre då jag fick vakna upp med en av dom bästa. Som jag saknat de!! Min mor och far var otroligt gulliga och åkte ner med mina glasögon som gått sönder. Hoppas verkligen på att få tillbaka dom direkt. Mina ögon gör ont^^ Nu vila! Hörs senare!

Mys!

Haft en underbar dag trots den hemska natten! Nu ligger jag här under täcket och en  massa kuddar och ser på tv :) Och så ska min kväll få fortsätta! Tills fina J kommer!


Måndag

Efter en hemsk natt är det alldeles strax dax att åka iväg och jobba :) Inte mycket sömn och fruktansvärt ont i magen, vet inte hur många gånger jag funderade på att åka till sjukhus?!

Önskade du hade varit där.. Fina fina J..

Do you feel it ?


Korkskalle!!!

Ligger i sängen och ser på tv, oså har jag mammas mobil ringa. Förstår direkt att det handlade om jobb. Och ojoj så rätt jag hade! :P Frågan om hur jag mår kommer och jag svarar att de är okej. Och ska nu jobba från 10.30 - 17.30. Och här sitter jag då med feber och bihålor som är åt helvete :P Hur smart är jag på en skala?!?!?!?!?!??! :P

Söndag

Idag blev de en riktig sovmorgon, har med andra ord inte ens tagit mig upp ur sängen än! Men magen börjar kurra så snart är de dags för lite frukost. Idag blir de shopping, det ska inhandlas en ny vinterjacka! Och jag ska bannemig inte komma hem utan en heller :P

Igår va en jävligt jobbig dag.. på många sätt.. men såna finns de med, glad att jag har möjligheten att välja vilka jag vill ha kontakt med.. Känner mig dessutom halvkrasslig så de gör väl sin del också :)  Igår fick jag fin besök, Linnea kom förbi och som vanligt hade vi en heel massa att prata om :D Och en del planerande blev det också!! Men det förblir hemligt för er  ;)








Och du .. jag vet att du inte läser det här .. men .. min känslor bara växer för dig även fast du är borta.. Fina du!

Torsdag

Fy så jag har kämpat mig genom denna dagen. Alla värktabletter glömdes hemma såklart och minsta lilla rörelse gör ont! Så detta inlägg blir inte så mycket längre än såhär, omställningen från varmt till kallt är väldigt jobbig.. Hoppas ni där ute har de bra! :)

Natti!

Jag är så trött och helt slut i kroppen! Smärtan är fruktansvärd! Men jag är så jäkla stolt över att jag klarar mig så bra som jag gör, och att jag inte ger upp utan kämpar vidare trots hur ont jag har! En enorm vilja och envishet är det som får mig att orka just nu. Men glad är jag för de, jag har bästa vännerna, får vika på ett underbart ställe med underbara barn och underbar personal! Världens bästa familj! Och jaa en underbaring .. :)



Låt inte utsidan lura er!

Onsdag



Älskar hennes röst och framförallt hennes texter! Allt jag har idag!

Tisdag

Bara tisdag idag? Känns mer som typ fredag :P Idag börjar jag inte jobb förän helv ett så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på tills dess :) Ringde för att boka tid med läkaren igår.. gick sådär måste ja säga.. Väntetiderna på just den läkaren va sjukt långa och han var inte tillbaka på vårdcentralen förs om några veckor! Hur fasen kan man va på kurs så länge? :P Aja.. nu ska jag byta kläder och göra mig iordning :)

Måndag

Haha vilket jävla depp inlägg de blev igår. Såna dagar har man också :) Blev jobb idag också, alltså en väldigt jobbig morgon eftersom jag hade ställt mig på att va ledig. Men de gick bra och jag jobbade bara till halv tolv så de va skönt:) Imorgon blir de också jobb från halv ett till fem :) Skönt att veta dagen innan om man ska jobba eller inte :P

Trött trött trött

Ja som rubriken lyder.. trött nä snarare helt utmattad.. Jag vet att jag jobbar på tok för mycket men jag vill ju så himla gärna.. Jag vill va och ha samma ork som alla friska människor. Jag vill fan inte acceptera att jag inte klarar av allt.. fan fan fan fan.. Jag tappar de totalt, de ända jag orkar och gör är att jobba. De gör så ont i hela kroppen. Jag pallar de inte. Jag är envis som fasen men nån gång tar de väl stopp? eller ? ..




En lycklig Lisa i Turkiet!


Söndag

Blev som sagt jobb hela veckan och ifredags blev det tjejkväll med Linnea och ida :) Super trevligt och de blev en hel del skvaller och skit snack ;D Lördag blev de lite shopping.. och sen på kvällen kom Jonte förbi en sväng :)

Och idaaag blir en må bra dag. Hämta kraft inför veckan som kommer helt enkelt :)

Torsdag

Svårt att hålla reda på dagarna känner jag :P .. Imorgon är det ialla fall fredag och även den dagen (som resten av veckan) innehåller jobb. Och även tjejkväll med dom finaste tjejerna, ska bli otroligt roligt och det finns mycket missad tid att ta igen. Dvs mycket skvaller ;) Resten av helgen bli det nog inte så mycket.. möjligtvis lite shopping har en del saker som jag måste köpa! Sen hoppas jag att de blir bra väder, så tråkigt väder nu.. Och mörkt ute på morgonen nu också, känns lite sådär kan jag ju säga..

Hoppas ni har haft en bra dag :)


Tisdag

Jag älskar verkligen de jag gör, men jag önskar så mycket att jag hade mer ork och mer kraft! Min höger hand är paj så vad jag än gör gör ont..Men samtidigt kan jag inte tänka mig att göra något annat?.. Sitta på ett kontor eller jobba på nå ställe med maskiner. nää det är verkligen inte jag! Jag älskar att arbeta med människor speciellt barn. Det är så otroligt givande! Och roligt framför allt :) Och jag får träffa dom fina imorgon igen, en annan avdelning men precis lika fina barn där!


Drömmer mig bort till turkiet och värmen!

Måndag

Ny vecka igen, dom bara rusar förbi :) Blev en väldigt lugn dag på jobbet idag, skön start på veckan måste ja få säga :) Slösat över 500 kr på kläder ^^ Dock bara bra grejer! Sitter i byta mobil tankar.. flytta tankar och jaa.. gud vet vad! Skulle som jag många gånger sagt ringa läkaren idag , gjorde jag dee? icket  haha får ta de imorgon eller något! Nu ska  här vilas, möjligen ett varmt bad också om jag tar mig dit
Kram på er

Söndag

Hääääärligt dag! förutom all jävla smärta som jag håller på att bli tokig på :) hoho jag kämpar på som vanligt! i veckan blir de då att rycka upp mig och ringa till min läkare :P som jag sagt så måånga gånger nu! .. Glad att jag har alla min fina runt om mig så alltid får mig glad <3, alla andra idioter kan bara försvinna. :)


<3

Jag älskar dig!


Lördag

Tjolahopp :)
Somnade tidigt igår och sov läääänge imorse. Precis vad jag behövde :) Idag blir en sån där härligt lördag då jag har tänkt att göra precis ingenting!! haha
Skulle dock behöva fara en sväng på ö&b .. men får se om de blir av :)  Nu tänker jag bara njuta av att de är lördag och ledigt :)


RSS 2.0