Söndag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig helt tom men ändå så flyger det runt massa känslor i mig..
Skriver igen när orken kommit tillbaka..


Ha de bra så länge.
Hejs

Fredag

Äntligen är denna veckan slut. Underbart skönt.
Min kropp mår inte alls bra. Alla krafter är verkigen slut.. men men, prata med min lärare på måndag och se vad hon säger, för jag orkar inte längre.

I helgen ska jag inte gör något alls tror jag, bara vara hemma...städa osv men de är skönt de med.

Nu tror jag att jag ska sova ett tag eller gå och städa får se vilket det blir

Kram

Torsdag

Idag väckte mamma mig vid kvart i 7 så efter bara några timmars sömn var jag tvungen att pallra mig upp ut sängen och ta mig till utvecklingssamtalet som började 8. Allt gick bra. Efter det tog jag bussen hem. Fick nå ryck och handtvättade mössa, vantar och halsduk. Så nu är dom rena och fina ;D
Sen la jag mig i sängen och slumrade till halv 2. Mindre bra kanske, men skönt var det. Sendess har jag inte gjort så mycket, bara legat i sängen typ, försökt få i mig lite mat också..

Ni får ha de bra.

Kram


Tisdag

Blev ingen skola idag, känner mig riktigt riktigt risig. Idag blir det bara vila och försöka göra lite skolarbete som jag har kvar. Är så himla mycket i skolan just nu, så de är bara ångest.. Men men, kommer nog tillbaka till mig själv igen. snart hoppas jag! =)

De var allt för nu, hoppas ni får en bra dag!
Kram!


Godnatt

Hej hej!
Dagen var otroligt lång. fy fasen. Men slut tog den iaf ^^
När jag kom hem så tvingade jag i mig lite mat sen satte jag mig framför datorn. Sen deckade jag där vid sju och vaknade när miin bror av någon konstig anledning ringde mig.

Känner mig så fruktansvärt slut i kroppen och huvudet. Funderar på att stanan hemma imorgon och jobba hemifrån istället. Men men , får se hur jag känner mig i morgon =)


Jag saknar min älskling.. hatar att sova utan dig babe.
Du är det bästa som finns och jag älskar dig så otroligt mycket! <3

Nu ska jag sova = )
Godnatt på er!

Måndag

Godmorgon!

Idag är det  måndag och skola.. kunde verkligen inte somna igår .. hade så fruktansvärt mycket ångest. Ville verkligen inte till skolan, så sjukt skoltrött.. usch..

Herregud vad tanten pratar.. har sh. och hon pratar konstant!! helt otroligt att en människa kan ha så mycket att säga. aja.. nu ska jag försöka lyssna vidare och hoppas på att hon är klar snart!

Kram


Grattis

Hej hej

Ska bara börja med att gratta min lille bror som fyller år idag! =)

Och sen måste jag skriva av mig angående en viss person. Så jävla patetisk, och ett sånt kontrollbehov så det är tragiskt. Fyfan...
Du är verkligen inte omtyckt, någonstans!  Och sen är det ju bra att ha något vettigt att säga nångång?

Måste även skriva om olyckan, otroligt tragiskt.. Lider med alla anhöriga och de inblandade. Kunde varit någon man själv känt, som tur var va det inte de denna gången. vilket jag är otroligt glad över.

Är så glad att jag har dig älskling. Du är det bästa som finns, och jag älskar dig så otroligt mycket. Ingen kan göra mig så lycklig som dig!
Jag älskar dig! <3

RSS 2.0