En gång för alla!

Jag tänker fortsätta skriva att jag mår dåligt om jag gör det jag tänker skirva att jag är glad och mår bra om jag gör det! Det är de bloggen är till för. I så fall, ska jag sluta skriva när jag är lycklig då också ? för då undrar ni inte som nå jävla idioter?.  Jag tänker fortsätta skriva vad jag känner vad jag tänker. Bara för att jag skriver något här betyder det inte att jag vill att alla ska fråga. Jag har mina vänner som jag kan prata med om jag känner för det. Jag har inte bett er att läsa så då kan ni lägga av med dom dumma kommentarerna. Jag bryr mig inte. Jag tänker fortsätta skiver precis vad jag känner!! Så är det! :)

HEHEHE

Anonym: om Söndag:
Du behöver inte tycka synd om dig själv på nätet, det är bara patetiskt! Väx upp istället.

MOGET :) först och främst att kommentera som anonym och inte våga stå för vem du är. och sen är det dessutom ingen som bett dig att läsa!! Patetiska idiot!

Söndag

Äkta kärlek finns inte! bara påhittat!


!!

Jag kommer aldrig förlåta bara gå vidare!!

14/8

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well, you could try sleeping in my bed..
 


Lördag

Ledsen är bara förnamnet.. fattar inte att man kan behandla någon som man bryr sig om på det sättet.. Det var iaf sista gången. Kommer aldrig att hända igen.. för det kommer jag inte tillåta.. Hörs igen när jag fått mitt liv tillbaka. Hejdå..

Onsdag

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie



torsdag

Tro att han tar hem någon annan tjej halv två på natten! BRA JOBBAT!


RSS 2.0