Onsdag

Jag vet inte var jag ska börja. Jag är så lycklig just nu! Allt är bara perfekt just nu. Mer har jag faktiskt inte att bjuda på. Eller några bilder från turkiet kan jag kanske visa : )
 

 


Och tillslut en enormt
trött lisa på flygplatsen
i antalya =)

kram på er!

Söndag

Hemma igen efter en vecka i turkiet och några dagar hos min mormor. Bliderna kommer förhoppningsvis upp någon dag framöver =)



Midsommar med älsklingen<33

Måndag

Gud har inte ens börjat att ta tag i packningen än, alldeles för lat :P Tråkigt väder idag så det blir inte mkt gjort. Ska iaf försöka packa och städa rummet innan imorgon eftersom älsklingen kommer då. Och då finns de inte tid till att packa!! Så jag kanske ska lyfta mitt stora as från sängen och börja :P haha Låter som en plan!


Lycklig!



Världens bästa pojkvän!
Älskar dig så otroligt mycket!
Du gör mig så lycklig!




Söndag

Inte många dagar kvar nu. På onsdag åker jag. Det ska bli så otroligt skönt att komma bort. Men jag kommer sakna älsklingen massor! Hela helgen har spenderats med älsklingen. Massor med mys har hunnits med. Och ja.. jag vet inte.. just nu ligger jag i sängen ska nog ta och fixa naglarna och börja packa lite så de blir klart någon gång =)

Fredag

Igår var en dag med blandade känslor. Men allt gick ändå bra. Robin tog studenten igår, grattis!! Åkte hem till honom och fikade och hade de mys, sedan frog vi ner på stan och åt på balder, super mysigt sedan umgicks vi med folk resten av kvällen =) Imorse vaknade jag upp med en röst  som inte riktigt fungrade alls :P längesedan jag verkligen var hes. Nu ska jag bara se till att vara frisk tills på onsdag! Onödigt att va sjuk när man åker bort ;D PUss och kram


   
Finaste <33


Torsdag

Hejsan hoppsan, längesedan nu. Haft fullt upp på praktiken med mina små sötnosar. Helt nöjd är jag väl inte kan jag ju säga, men de ska fixas och hon kommer ångra att hon betedde sig så. =) Idag var näst sista praktik dagen. Så imorgon säger jag hejdå och på måndag är det skola som gäller. Känns bra! Annars har jag nog inte så mycket nytt att berätta.


RSS 2.0