Tisdag

Godmorgon!

Sitter på skolan just nu, och det känns som en iglo till och med inne. och strömmen verkade inte heller fungera som den skulle imorse, svart som natten var det i skolan.
Idag händer inte så mycket ska försöka hålla mig vaken när jag kommer hem så jag kanske kan somna ikväll. För inatt sov jag inte alls nå mycket. 
Ne nu börjar vi snart

Kram Lisa


Måndag

Hejsan!

Hoppas på att det ska gå bättre denna gången =)  Tappade blogg lusten helt, och la helt enkelt av med det ett tag. Men denna blogg är helt för min skulle, skiter fullständigt i om någon läser den eller inte. Mina tankar och funderingar, min vardag. Det är vad denna kommer handla om.

Just nu känns allt helt upp och ner, inget jag kommer gå in på närmare.. Och skoltrött är jag, Hur länge har det gått? Lite mer än en månad typ :P haha inte bra!

Men jag trivs ändå bra, nöjd med alla kurser, speciellt med våga tala. Känns som den kurs jag kommer ha mest användning för i vardagen och efter skolan. Känner mig redan tryggare i mig själv när jag talar inför andra människor. Nu gäller det bara att hitta balansen i livet också. Men det jobbar jag på, ständigt. Måste speciellt göra det nu när skolan kommit igång, eftersom jag går en ganska krävande linje med mycket redovisningar, inlämnings uppgifter så stressar man lätt upp sig över allt som man måste göra. Men de funkar =) Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, för lite välbehöv sömn! förhoppningsvis...

Sovgott

/ Lisa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0