Fredag

Blev jobb idag också även fast jag.. gärna hade vart hemma och sovit eftersom sömnen inte alls varit bra denna veckan! Men jag tänker pengar! Dessutom fick jag träffa alla fina barn :) Fick även fin besök igår kväll så de gjorde hela saken mycket bättre :*

I helgen blire bara vila, känner mig inte alls pigg, febrig och snuvig och de gör dessutom så jag får betydligt mer ont i kroppen. Men de är bara kämpa vidare :)

Ha en toppen kväll! Med en massa fredagsmys :)


:)

Tycker så synd om dig lilla pojke :) Finns många ord som stämmer in på dig, inget av dom är bra måste jag få säga :) Du ger ditt gamla ryckte liv igen! hohohohoho 




Bilden har ingenting med texten att göra! Bästaste Linnea och jag!! :D


Onsdag

Nu jäklar har det faktist hänt något i mitt liv ;D haha .. I måndags var det dags, något som jag väntat på så sjukt länge. Åkte iväg till sjukhuset vid tio i nio med min kära linnea :) (Åka ännu tidigare nästa gång, parkering var inte de lättaste att hitta :P ) Sen fick ja byta om och fick nå värktabletter, minns inte hur många men många vare iaf :P plus de lugnande medlet så ja sku kunna slappna av :) sen Gick vi in till operationssalen fick lägga mig och blev helt övertäckt typ ^^ sen var de den där jäkla bedövningen :P huvva.. men de gick.. sen drogs tänderna bort och borrandet i käken började. Gick över förväntan faktist :) sen skulle skruven på plats sen va de klart :D Och detta var jag orolig för? Mycket onödigt vill jag lova! Nu ska de läka sen ska jag få tanden som ska va där :) Längtar tills allt är klart :) Och sen i måndags har jag alltså varit ledig, börjar känna mig riktigt uttråkad som tur är har jag jobb imorgon :)


Torsdag

fyfan så arg jag blir! förstår mig inte alls på dig! Riktigt jävla arg blir jag, så behandlar man fan inte någon. Nä nu släpper jag dig och allt som har med dig att göra, riktigt löjligt beteende. Jag är värd mer än den där behandlingen! SÅå.... all  ilska är ute ^^

haha nu äre glass och tv :)

Tisdag

Mycket som har hänt känslomässigt men jag har nu bestämt mig för att inte gå bakåt. Jag har kommit så långt och jag har verkligen hittat mig själv! Och de förflutna ska inte få förstöra det! Jag behåller de som ett minne endast. Eller rättare sagt många bra minnen från en underbar tid i mitt liv med en underbar person, men nu är det dags att släppa taget helt och fortsätta så som jag gjort de senaste halv året. :) Annars går de väl upp och ner med kroppen vissa dagar känns det mer och andra mindre. Jag är iaf spänd på vad som kommer se inom den närmaste framtiden :)

Ha en bra dag!


Onsdag

Onsdag idag va? noll koll på dagarna trots att jag jobbar ^^ Noll koll på allt om jag ska vara helt ärlig. Datum för operation är färdigt så nu går jag och väntar (oroar :P)på de :) Får mycket jobb vilket jag är tacksam för såklart :) hmm.. va mer ha hänt.. Ingenting faktiskt de rullar på , jobb och sova är väl vad jag orkar med just nu ^^ Hoppas på att min kära vän är frisk till helgen och att de kanske blir en tripp till stan? (A) haha Nu blire att borsta tänderna och vila upp mig inför morgondagens jobb :) Kram och godnatt!

Torsdag

Hoppsan hoppsan, nästan en veckan sen nu. Haft fullt upp med jobb hela veckan så är så fruktansvärt trött när jag kommer hem. Skönt med fredag imorgon och dessutom sovmorgon! Nu tror jag att jag ska ta ett bad och slappna av lite. Ha en fortsatt bra kväll!

Fredag

Valde att vara hemma idag istället för att jobba. Behöver det verkligen! Igår kan blev en intressant dag kan ja ju säga.. Började med att jag för de första va tvungen att kliva upp vid halv sex :P haha .. sen när ja kommer till jobbet är de fel på alla dörrarna igen :P så alla dörrarna var låsta :P sen precis efter lunch blev jag ner spydd, alltid lika trevligt :P haha och efter jag slutat åkte jag direkt till vårdcentralen. Där jag fick träffa världens sämasta läkare. Va och tryckte uta fan även fast jag sa att man just så pass kunde peta där, så nu är min nacke helt paj. Fick inte en syl i vädret heller, konstant pratade hon. Meditation och då skulla allt bli mycket bättre enligt henne. Bullshit!!!

De va min gårdag, hoppas eran va bättre :P

Kram på er!

RSS 2.0