21 Maj


13 Maj

Då var de söndag igen.. veckorna går så fruktansvärt fort tycker jag!

Idag är en av dom sämre dagarna .. så ont i kroppen att jag helst skulle vilja försvinna lite. Såna här dagar gäller det att försöka tänka positivt! Imorgon är de förhoppningsvis bättre eller ja sämre kan de ju som inte bli :D

Ikväll blir de tv tittande och bara chill för imorgon är de jobb :)

Ha en bra söndag! Kram :)

9 Maj

Här igen då ... Jobb hela veckan, kul men tröttare än tröttast! Imorgon ska jag stänga och fredag blire en öppning.. tack och lov slutar jag iaf tidigt då!
Annars har de inte hänt som mycket.. de rullar på som vanligt :)

Hyresvärden har fortfarande inte ringt så imorgon äre jag som ringer till han istället. :)


4 Maj

... och de snöar ute?! INTE okej!! :P

Hur som .. så är jag fortfarande väldigt förkyld. Försöker verkligen med allt för att bli frisk men icket :P .. men förutom de mår jag jätte bra! Har hänt saker som fått mig att se saker på ett annat sätt.. Allt kommer att ordna sig och jag kan inte gå och vara ledsen för att jag inte kan göra saker som alla andra kan.. Jag måste börja se de jag KAN göra och sen göra de! Jag kommer vinna så mycket med de tankesättet.
l
Sen måste jag faktist säga att jag tycker att de är tråkigt att se en person förändras så fort .. Från att va i topp till att sjunka till botten på så kort tid.. vet inte ens vad jag ska säga!

Hur som .. så hoppas jag att ni får en fantastisk helg! :)
Kram på er!


2 Maj

Många säger till mig att jag borde börja lyssna på min kropp och lugna ner mig när de blir för tufft fysiskt.. Men till vilken nytta? Jag blir ju bara sjuk då. Nä så de bli inge sånt för min del.. vila har jag tid med när jag är död!!

RSS 2.0