Torsdag

Hemma igen efter en otroligt bra vecka i trukiet :) Vi hade verkligen ingen lust att åka men det var skönt att vakna upp i sin egen säng imorse :) Några bilder kommer senare!  :)

Lördag

Inte dagar kvar till avresa nu!! Fyfan va jag längtar, de kommer bli så sjuuuuuukt nice! Just nu känns de som om jag lever i en lite bubbla, förstår inte alls allt som händer men de gör mig ingenting , de kommer väl när jag börja jobba ;D Inge mer skola.. utan  jobb. Ja vi ser väl vart detta slutar, nu tänker jag bara njuta fullt ut :D



Studenten

Nu är det över. Gårdagen var helt underbar, lätt den bästa dagen i mitt liv! Tack för dessa tre år kära klass!


Söndag

Igår blev de lite spontant en sväng ner på stan och sjöbris med ida :) Annars finns det inte så mycket att berätta.. snart är det studentveckan, och de innebär att jag har två skoldagar kvar i hela mitt liv. Hur underbart låter inte det?

Och nu har jag lyckats med bilderna så .. titta och njut ;)


Fredag

Massor med ledighet och massor med sol! LOVE IT! :D Igår va det bal och eftersom jag, linnea och ida valde att inte åkte valde vi att göra vår egen. God mat och en massa skit snack. en sväng ner till nydala för att känna på vattnet blev det också :) Massa mys. Har massor med bilder.. men får ej till det ^^ Ska fortsätta försöka! :)

Snart studentveckan! Så sjukt stolt över mig själv och mina flickor. Vi klarade det! Sen en vecka turkiet? Kan det bli bättre? Nä jag tror fan inte de! :D

Tisdag

Nu är det slut på ledigheter :) eller ja.. går onsdag och torsdag sen är jag ledig igen. Så ska väl inte klaga haha! Vaknade på tok för tidigt så låg kvar i sängen och somnade tillslut om och vaknade vid tolv igen. Alltså en riktig sovmorgon. Sen har dagen spenderats ute i solen. Älskar älskar älskar sommar! Snart och nu är det verkligen snart jag tar studenten och åker i väg till turkiet. Det kan inte sägas för många gånger!! Jag längtar så fruktansvärt mycket!!


Måndag

Hohooo

Idag har de solats, lite färg måste man ju faktist ha innan studenten och turkiet :D som inte alls är långt borta nu! Nästa vecka är det studentveckan. och veckan efter de lämnar jag landet och åker på äventyr med linnea!! UNDERBART!! Denna helgen har spenderats med underbara människor! I fredags va de middag och en massa skit snack :) Lördagkväll va jag med jaa... de håller vi hemligt! Söndag gjorde jag inte så mkt, och nu ikväll blev de bio med min fina vän linnea :)

hmm.. imorgon är jag ledig så jag hoppas på ännu mer sol :D


Fredag

Noll koll på dagarna nu igen eftersom jag har långledigt :) Idag eller ja nu ikväll blev de middag på stan med en god vän och en massa surr som vanligt :)

Har så sjuuuukt mkt tankar kring framtiden. Och jag längtar så fruktansvärt mycket!!! Tänk att vi snart tar studenten flickor! och efter de turkiet :) Sen blire jobb när jag kommer hem! hade turen att få va sommarvikarie på en förskola! Och jag ska verkligen inte klaga. Precis vad jag behövde precis efter studenten :D att få in en fot!

Nä nu tänkte jag göra natt och krypa ner i sängen blanda alla täcken, filtar och kuddar. Frusen som jag är :P haha
Godnatt på er

Godnatt

Det har verkligen hänt mycket i år.. och året har ju knappt börjat. Detta kommer nog bli ett väldigt bra år. Så känns de verkligen. Men de känns också som om.. jag kommer få många motgångar och flera har redan inträffat. Först och främst så försvann en person jag brydde mig väldigt mycket om. Den här personen var allt för mig. När någon som man verkilgen älskar och bryr sig om försvinner tror man att man ska må jätte dåligt och ja.. gråta och ha sig. Men jag gjorde inte de .. och har fortfarande inte gjort det även om det gått lång tid nu. Jag hade nog vetat om att de skulle hända och förberätt mig på det. Så egentligen var det inte så konstigt för mig. Utan det kändes mer som en lättnad att jag slapp den dåliga energin. Strörre delen av den tiden med där här personen var fantastisk. Men mycket förändrades och de gjorde även personen i fråga. Idag så.. har jag ingen kontakt och vill ej ha någon kontakt men den här personen.. och personen betyder inget för mig längre. Jag känner helt enkelt att jag mår bättre utan just den personen.. Och då menar jag inte att jag ångrar något. För de gör jag inte! Jag har lärt mig av det och kan ta med mig mina lärdomar och hitta någon som kan komma att betyda ännu mer och ha något som är ännu mer fint tillsammans med!

Sen hände det med Kasper.. För mig var det mycket jobbigare än jag någonsin hade kunnat ana!.. Bara dagarna innan så satt jag och min vän och pratade om hur fäst man blir vid ett djur och hur det skulle kännas om dom försvann.. Dagen efter får vi veta att han har Cancer. Det var en fredag.. Jag minns att jag drog mig för att va hemma.. Jag sov hellre borta. Jag kom hem på lördagen och han låg ute på gården.. han låg verkligen bara .. samma kväll åkte jag bort och kom hem igen på söndag. Då mådde han ännu sämre.. De va så jobbigt att se honom så. För de va så olikt honom.. världens gladaste var som helt bort blåst. Måndag när jag kom hem låg han på precis samma ställe som jag lämnade honom på, på morgonen. Hans andning var ännu värre och han kunde knappt röra sig.. Samma dag bestämmer vi oss för att han ska få somna in.. Det kändes inte rättvist att han skulle behöva plågas.. Och så fick han somna in i stillhet tillsammans med min mamma och bror. <3

                                              
                                                                        Min ängel <3


Ja detta vart mycket längre än jag tänkte från början.. Jag har saker jag verkligen måste ta tag i och bearbeta som de men Kasper.. Och saker som jag släppt taget om för längesen. Min tanke med allt var att få fram att man kan klara vad som helst.. bara man ger sig fan på det. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som har gjort mig stark och jag tror på mig själv. Och jag vet att jag klarar allt som kommer i min väg! Jag ser framemot mitt liv, min student , min sommar tillsammans med underbara människor.

Ta vara på dagen och dina nära och kära!


Onsdag

Låååång ledig nu. Sjukt härligt! och välförtjänt måste jag faktist säga. Nu är det två veckor kvar till studenten och tre veckor kvar tills vi ligger vid poolen och steker! Kan inte riktigt förstå att det är så nära! Fått jobb i sommar också :) känns både bra och dåligt. Hade gärna vart ledig men pengar är alltid bra :] sen är det bara 4 veckor också så hela sommaren försvinner inte :)

nä nu tror jag att jag ska gå och se om de finns något gott att knapra på!
Kram


RSS 2.0