Torsdag

Idag började jag halv åtta och gick till ett, sedan åkte jag till polisen och hämtade ut mitt pass och sedan ner på stan och hämtade upp mammas glasögon :) Tänker inte ens säga något om passbilden. Usch. När jag kom hem somnade jag och sov tills 5 tror jag klockan var. Just nu ser jag på tv. Har svårt att gå för att mitt knä börjat svullna upp. Vet ej varför, väldigt frusterande. nä nu ska jag springa på toa :P kram på er

Tisdag

Andra dagen. Jag vet inte riktigt hur det känns. Känner mig otroligt nere. Förstår inte varför.. Men men. INget nytt har hänt annars..


måndag

Första dagen på praktiken gjort. Det gick väl bra, allt är så nytt och det är mycket att ta in och lära sig men de ordnar sig nog efter några dagar. Personalen är super trevliga och barnen söta =) Nä jag vet inte alls vad jag ska skriva... Händer inte så mycket just nu. Jo.. jag var och fixade mitt pass idag. Kortet blev så sinnessjukt fult! Och inte fick ja ta om det heller :P hahaha surtant! Nu vet ni att jag lever iaf =)

Kram

Lördag

Gårdagen spenderades med baby och idag åkte vi iväg till min mormor. Körde för första gången på typ ett halvår. Det gick förvånansvärt bra faktist :P haha trodde jag inte om mig själv! Nu jäklar är jag igång. Nu sen jag kom h em har jag inte gjort så mkt sett på film och gottat mig :) Nu ska jag nog göra mig iordning för sängen och sova.
Godnatt!


Babe!



 
Det bästa som finns!<3



Torsdag

Dagarna rusar verkligen förbi. Två dagar kvar i skolan och sen helg. Och efter det praktik. Tyckte de va så många veckor kvar nyss och snart är de här!
Hade sovmorgon imorse, dock så vaknar man alltid tidigare än vad man behöver :p men då hann jag med frukost  framför tvn så de gör mig ingenting :D Nu ska jag göra mig iordning och sen åka iväg till skolan :)

Onsdag

Ännu en härlig dag med toppen vädet =) Blev en lugn dag på skolan , bara prat om praktiken. Som jag nu börjar få lite små panik för :P haha men de blir nog bra tillslut =) Har precis gjort fruktsallad och ska nu sätta igång med pluggandet inför förhöret på nkn imorgon :P haha kommer gå åt helvete, det är muntligt dessutom så ja :p positivt tänkande nu :D



Tisdag

Var så fruktansvärt trött när jag vaknade, sover sjukt bra men är ändå trött. Knas. Dagen var iaf lagom lång idag. Satte mig ute i solen en stund när jag kom hem och borstade kasper lite, all vinterpäls håller på att försvinna, eller ja de är väl nästan borta nu, men förra veckan föll de bara av hår typ :P haha Och nu sitter jag i sängen och väntar på älsklingen som precis slutade. Så de blir mys hela kvällen!

 


Då & Nu

              
                                                                                                            

Lika va ? ^^ De känns som igår, men ja bilden är några år gammal nu. Tiden går fort :)


..

Smakade nån skit, höll på spy. Det är nästan lättare att inte äta alls. Inte ätit något sen kl. 7 imorse och det börjar kännas.. ingen ork.. usch de känns verkligen inte bra..Aldrig hatat min kropp såhär mycket förut, eller nä jag har aldig hatat min kropp förut. Och den känslan är hemsk. Just nu tänker jag bara på mat. Att inte äta.. och tro att jag ska klara mig på att dricka. Patetiskt egentligen..Men tar ångesten över kan jag inte göra mycket åt det..

Måndag

Dagen började toppen med fika på sh lektionen, sen hade jag utveklingssamtal gick bra, inget som var konstigt. Lite orolig över praktiken men jag tror de släpper när jag väl kommit dit. Sen kom iaf pappa och hämtade mig på skolan och då bar de iväg till sjukhuset och tandläkaren. Gick bra de med. Hoppas att jag inte kommer ha allt för ont :) Sen åkte jag hem eftersom jag ändå inte skulle hinna till lektionen och de var den sista för dagen. Så nu är jag hemma och ska göra något att äta. Eller ja dricka blir de ju nu :P haha får se hur detta kommer gå :P Hm ja de va väl de, blir även lite plugg och en promenad senare :)

Söndag

Hej hej
Vet inte riktigt vad jag ska skriva så de får bli kort. Var hos mormor hela dagen idag. Tagit hem min cykel en vecka kvar i skolan nu NICE. Hm.. Ny diet imorgon detta ska funka. Fasta! haha kommer bli jobbigt men ja.. nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sen sova. Imogon är det skola och tandläkaren. Sen får vi se vad som händer.

.

Through the wind and the rain she stands hard as a stone
In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings and she flies to a place
Where she's loved concrete angel


Lördag

Älsklingen har åkt..eller ja de var ett bra tag sen nu men iaf.. Saknar honom. Annars har vi inte gjort så mycket hjälpt mamma och pappa att åka upp med saker på mariehem och gick in på ica en snabbis och köpte glass :] Just nu sitter jag och gottar mig med chip och sen på film. Luftslottet som sprängdes som går på ettan :) Efter de blir det att sova och sen åker jag till mormor över dagen imorgon. Ska försöka hinna med lite plugg medans jag är där så det blir inget inlägg förän på kvällen!
Ha en bra kväll.

Mys

Just nu sitter jag här med älsklingen i sängen. Ska äta och sen ta en promenad kanske:) får se vad kvällen har att bjuda på. Och nu försöker han tjuvkika :P haha sötnosen!!
Blev en kort dag idag. 12.20 till 14.40 hur skönt som helst :) Nu ska jag vara social annars blir han suris haha

Fredag

Härliga fredag! Den här veckan har gått skita fort. Är fortfarande hemma eftersom vi börjar 12.20 idag =) Skönt med sovmorgon! Dock så slutar vi 15.40 :P haha inte lika kul kanske :P Vädret är toppen, solen skiner kan inte bli bättre :D Tittade ut genom förstret när jag stod och gjorde frukost och såg att dom va och sopade våran gatan. Det är vår! Minns när jag var liten. När dom sopade gatorna var det dags att ta fram cykeln, något som jag alltid såg fram emot :D Nu ska jag ta på mig lite kläder och så. Hoppas ni får en bra dag

Rubrik

Idag pratade vi om att man måste få bearbeta saker som man varit med om. Vilket kan låta ganska självklart men så är det inte alltid. Jag kan ibland känna att jag inte fått prata av mig de jag behövt och haft någon som sagt såhär kan du göra för att komma "över" eller gå vidare och såhär kan du tänka när du får såna tankar. Visst fanns det personer som fanns där och gav förslag. Men det är en annan sak när det är en person som jobbar med sånt dagligen. Jag vet inte var jag vill komma med de här inlägget men jag antar att jag vill säga att det är enormt viktigt och det kan förändra en persons liv helt.

Ta hand om varandra!!


Torsdag

Dagen gick snabbt idag. Sov otroligt bra och det är tack vare älsklingen. <3 Igår tog vi en promenad upp till mariehem och ica. Där köpte vi lite gott sen gick vi hem igen. Såg tv och sen somnade vi haha =) Imorse hade jag sovmorgon till 10.40 och slutade 14.40 så de var skönt. Dagen gick fort. Somnade dock när jag kom hem.

Just nu ser jag på sveriges värsta bilförare. Där kanske man hanmnar när man själv tagit körkortet :P haha skulle då inte förvånamig :]

NU: tv och lite bär :]



Onsdag

Kom precis hem från ett besök på praktiken. Nervös var jag men det gick jätte bra. Super trevliga och allt kändes toppen. Så nu ser jag framemot att komma bort från skolan =) Senare idag blir det att åka ner på stan och gå på den där jäkla teatern annars kommer linnéa och slå mig eller något liknande :P haha Men nu funderar jag på om jag ska gå ut på en liten promenad eftersom vädert är så otroligt fint :)


Tisdag

Kvällen har gått enormt fort och snart är det sängen som gäller. Första dagen på länge som jag haft ont i ryggen. Kändes inte som jag behövde det. Men det blir att smörja och hoppas på att den hinner vila upp sig under natten ;D Imorgon har jag sovmorgon. Börjar inte föran kvart i ett. Men ska gå och besöka praktikplatsen. Lite nervöst men de känns skönt att få de gjort, första mötet är alltid de värsta :P haha Sen åker jag ner på stan och ska se på nån teater i två timmar och sedan slutar vi. NICE!! Sen möter jag upp baby och åker hem till mig. Han är världens bästa. Börjar få ont i halsen oså går han och köper halstabletter åt mig. Underbar eller vad?!!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen.
Godnatt

Humörsvängninar

Jag som var så glad nyss.. vart tog de vägen.. Återfall är inge kul och jag vet aldrig hur jag ska ta mig ifrån tankarna och de jag känner. Supa mig full och slockna är inget jag tänker testa. Så jag gissar på att de bara är och härda och jag vet inte, tänka positivt? Glad att jag är själv så ingen behöver ta all skit.. Jag är hungrig men jag vägrar stoppa i mig mat.. de är något jag fått för mig.. och de är svårt att komma bort från. Men får iprincip sätta sig på mig bända upp käkarna och trycka in en macka i käften på mig. Jag åt knappt något till middag och det är väl därför jag mår som jag mår nu.. Jag är så arg! Halva mitt rum är .. ja.. äsch skit samma.
Godnatt

Tom..

Jag vet inte .. jag har suttit och läst om en tjej som .. ja de är så sjukt hemskt. Hennes föräldrar misshandlade henne och hennes syskon, ljög och manitpulerade myndigheterna.. Jag har så svårt att förstå att hon faktist varit med om allt hon skiver om. Jag är helt tom på ord. De jag varit med om är ingenting jämför med henne. Nä usch vad jag är arg  :P Världen vi lever i är sjuk!! Nu ska jag äta! haha

Måndag

Första dagen i skolan. Kändes rätt okej. Har pratat konstant hela dagen för att hålla mig vaken eftersom natten inte bjöd på så mycket sömn. Som tur va var det en kort dag slutade kl 13.10 =) Ikväll händer det nog inte så mycket. Ska gå ut på en promanad och träna lite tror jag. Sen.. ja jag vet inte blir väl tv-tittande skulle jag tro och en tidig kväll för jag är trött!!

Söndag

Vilket härligt vårväder! Spenderat största delen av dagen ute, solen värmer så sjukt mycket. Har även hunnit med en promenad och en storstädning av mitt rum. så nu är sängen renbäddad och gardinerna bytta. Resten av kvällen ska jag träna lite och sedan ta ett lååååååååångt bad. Sen blir det en tidig kväll eftersom det är skola imorgon. Känns surt meen det är som tur bara två veckor med ett ganska så slappt schema och sen är det praktik :D NUUU träning. Woho. Nu ska jag bli smal!!

Kvällsmys

Rak i ryggen.. FÖRFAN! Sitter nu och ser på andra delen av flickan som lekte med elden. Älskar dom filmerna. Har aldrig gillat svenska filmer så jag är ganska förvånad. Håller även på att läsa första boken. Jag satsar allt ;) haha Har dessutom suttit halva kvällen och försökt ordna till bloggen, men ja.,som nu ser har jag nu gett upp! haha. Får ta och försöka någon annan dag. Annars så har de inte hänt så mkt, har gått min dagliga promenad. Känns så jäkla skönt varje gång. Svåra blir väl och hålla i det nu när det blir skola igen.

Nu var filmen så , och likaså mitt inlägg. Hörs imorgon

sov gott!

Äntligen!

Som jag letat. Pratar såklart om vår/sommarjacka, inte alls vetat vad jag ville ha men idag så hittade jag en =) Mamma är nog ganska så nöjd, nu slipper hon springa runt på massa affärer och leta med mig :P haha Hittade även ett par svarta skor. Så jag är super nöjd! Kommer kanske bild på det senare om jag nu orkar fota dvs :P

Lördag

Sov fruktansvärt dåligt inatt. Svårt att somna och vaknade varannan timme typ. Inga planer för dagen, får se vad den har att bjuda på. NU.. Frukost!

=)

Haha vem försöker jag lura egentligen, klickar man inte med en person i detta fallet personer så gör man helt enkelt inte det. Jag har lärt mig att välja vilka jag umgås med, och personer som jag inte klickar med finns det ingen anledning att försöka. Jag har gått igenom en hel del för att vara 18 år och jag kommer aldrig bli den jag en gång var. Utan alla konstiga tankar, utan alla sjuka fobier. Men det är okej, jag är starkare nu. Jag har mer livserfarenhet och jag vet helt säkert att jag kan klara allt som kommer i min väg. Ingen tvekan! Vart allt detta kom ifrån vet jag inte. Men ibland är det skönt att få skriva av sig, rensa sina tankar.

Det är så skönt att va ute och gå, även om det är pissväder :P Jag är en sån som vill se resultat direkt annars ger jag gärna upp ^^ säkert som många andra. Men denna gången ska jag verkligen hålla det. Har redan insett att jag aldrig kommer kunna ändra på den maten jag äter. Man lever faktist bara en gång! Men röra på sig lite ska väl inte vara så nedra svårt? Nu har jag bara två veckor kvar i skolan dessutom sen har jag praktik och då kommer jag röra på mig betydligt mycket mer än vad jag gör i skolan.

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag sen blir det bara en lugn kväll. Bara två dagar kvar av lovet. Ett måste att ta vara på!! Sen är det tillbaka till helvete igen. Inte saknat det alls! ^^

Fredag

Gah.. den försvinner inte :P höll inte på ta mig upp ur sängen igår. skäms ju för hur otränad jag verkligen är :P Men vill man vara fin får man lida pin ;) Jag ska klara det här, har gett mig fan på det! Annars .. har det inte hänt så mycket. Varit med robin och gått en jäkla massa. Har precis varit ute och gått med mamma och kasper ute i regnet. Blött vill jag lova. Men de är värt de!  

Träningsvärk

Jajamensan, jag hann allt med att göra några övningar. Kan lova att det kändes, så sjukt otränad man får vara. Men det är ju som sagt bara bra om jag känner av det imorgon ;D haha. Duscha vet jag dock inte om det var en sån bra idé. Mitt öra gör mycket mer ont nu än innan. Sitter fortfarande och hoppas på att det kommer gå över av sig själv. Dags att komma tillbaka till verkligheten och inse att de inte kommer göra de ? Ne.. inte riktigt än. Nu väntar jag på robin som alldeles snart är här. Blir massor med mys. Så det blir nog inget fler inlägg idag =)

Onsdag

Du är en tänkare .. Förstår inte alls var du får allt ifrån!!

Inatt fick jag sova =) Dock så vaknade jag vid åtta av att ungen ovanför mig skrek som en jälva galning :P haha och sen ringde telefonen typ 20 över. Vem fan ringer så tidigt på morgonen? Jag orkade iaf inte ta mig upp ur sängen och svara så det förblir ett mysterium. Idag kommer robin =) Så jag ska försöka va olat och träna lite sen hoppa in i duschen. Lycka till lisa! Ikväll blir det kanske bio? eller kanske akuten? Hoppas på det första! Men först av allt ska jag äta!

Ha en bra dag!


Tisdag

Öroninflammationen vägrar ge med sig, så det blir nog att besöka vårdcentralen eller något liknande. Förövrigt så va natten ett helvete. Fick så fruktansvärt ont i magen och kunde verkligen inte somna. Så inatt blev det inte mycket sömn. Varken för mig eller älsklingen (förlåt). Men nu känns allt bra vilket är skönt. Finns nog inte så jätte mycket mer att säga för tillfället. Hoppas på en natt utan massa strul och smärta.

Godnatt

Söndag

Hoppas ni har haft en bra påsk! Det har iaf jag, den spenderades hos min mormor ute på landet. Därför det inte dygt upp något inlägg. Ja.. nu vet ni det. Har inte så mycket mer för tillfället. Börjar bli sjuk. igen... Febrig och öroninflammation? Sjukt ont i örat iaf.. Ser väl vad som händer.

Kram


RSS 2.0