Sköna söndag

Hej hej

Söndag idag och jag behöver inte ha ångest över att det är skola imorgon. tack för det! Lov äntligen, kom väldigt lägligt vill jag lova.
I fredags fyllde älsk. 18. Så jag var hos han tills igår. Ligger dock sjuk nu.. igår när jag kom hem hade jag 39 graders feber, så typiskt mig nu när det är lov. Hoppas på att bli frisk snart : )
Nu ska jag fortsätta se på tv och vila.

Kram

Onsdag

Godmorgon!

Vaknade för ca 30 min sen av att babe skickade sms =) Blir att vara hemma idag, alltså ingen skola för min del. Känner mig riktigt risig med halsont osv. Sedan ska jag till sjukgymnaste kl kvart i ett. Hoppas det går bra, har fått så fruktansvärt ont i min rygg de senaste veckorna. Men men får se vad hon säger.

Så idag händer det som sagt inte så mycket, ska plugga lite, städa mitt rum och sedan gå till vårdcentralen. Och efter det ska jag bara vänta på att robin ska komma hit. jag saknar honom..
Nu blir det att göra lite frukost sedan fortsätta plugga :)

Kram


=)

Haha gud.. i varje inlägg klagar jag om något. Måste verka som världens mest gnälligaste människa. men de är jag faktist inte. (finns värre :] )
Jag är glad att jag har mina närmaste vänner. Ni vet vilka ni är och jag älskar er. Och jag är glad att jag har min underbara pojkvän, försök hitta nån bätte ni!

Den bästa kärleken väcker själen och får oss att vilja ha mer. Den tänder hjärtats glöd och lugnar sinnet. Det är vad du gett mig, och de hoppades jag få ge dig för alltid

Jag älskar dig Robin Persson , nu och föralltid! <3



Världens finaste kille! <3


Tisdag

Hej hej

Var ledig idag så det blev sovmorgon med älsklingen. Kan säga att det verkligen behövdes. Är så otroligt skoltrött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Och när jag ändå håller på är jag så j*vla less på fjortisar och små äckliga..ja..haha
Vissar har verkligen inget liv över huvudtaget..

Ne, men det är iaf onsdag imorgon och det betyder att det bara är tre skoldagar kvar denna veckan. Skönt skönt.  Jag har fasen aldrig något vettigt att skriva.. bara avreagera mig på alla idioter som finns :p
nu ska jag städa upp lite på rummet och sen se tv eller något :)
Kram



Måndag

Hejsan.
Ett snabbt inlägg blire, bra dag idag, och ledig imorgon :D toppen!!
nu ska jag mysa heeeela kvällen och hela dagen imorgon med baby :]
Inte va allt för avensjuka nu! mohaha

Kram

Lördag

I morse vaknade jag äntligen utvilad. Åt frukost och satt mig i bilen tillsammans med mamma och pappa och åkte till nordmaling. Vi satte blommor på morfars grav sedan åkte vi vidare till järnäs, till några vi känner, och där var även min mormor och morbror. Så då åt vi pannkakor, och jag som älskar barn satt och spelade memory med oskar och va ute och busade med kasper. sen åkta vi hem till min mormor. min morbror och han flickvän kikade förbi ett tag också. Dagen har varit otroligt skönt, och jag har haft människor runt mig hela tiden. vilket underlättar mycket! Att åka bort från stan, även om det bara är för en dag, är så otroligt skön.

Nu väntar tv och massa gott som vanligt
Kram


Äntligen fredag!

Efter fyra timmars sömn pallrade jag mig upp och iväg till skolan. Dagen började med våga tala, redovisning såklart. Ensam för första gången, gick mycke bättre än väntat och jag är stolt över mig själv! Efter det så var det styrketräning, teori denna  gången, vilket jag inte kan säga att jag är speciellt intresserad av :P  träna är kul , men teori. njaa. Sen var det nf och sedan idrott och då var dagen äntligen slut.

Ikväll händer inget spec. ska bara va hemma och sova igen dom timmar jag missat i veckan typ: p Och i helgen har jag ingen aning om vad som händer.. allt som jag sett fram emot blir inte av.. men men. Nu ska jag fortsätta feta mig

Kram Lisa

Torsdag idag dåå..

Hej hej!

De är något knas på min dator :P ljudet stängs av och på heeela tiden, ellre när jag trycker på caps av någon konsig anledning :P Datorspökerna är i farten!

igår fick vi sluta tidigare typ vid ett så då åkte jag med lilian till akuten och satt där med henne tills hennes bror kom, hoppas allt gick bra vännen..

Och ja idag.. har inte mycket hänt, mått illa iprincip hela dagen. va ingen hitt precis. och nu ikväll har jag suttit och försökt komma bra saker till min namndikt eller vad det nu var ^^
såg även första avsnittet av inlåst som gick på fyran. Första programet på fyran som vart bra på vääääääääldigt länge. otroligt intressant.

Nu ska jag hoppa i säng.
Kram Lisa

RSS 2.0