23 december

God jul mina fina <3 :)


18 december

Nu är nästan alla julklappar köpta .. Sådär i sista sekund som vanligt haha.. Annars då .. kroppen har valt att inte samarbeta speciellt mkt dom senaste dagarn.. men de är väl som vanligt innan de blir lite längre ledighet.. tar ut den sista energin som finns. Varit på läkaren som ja vet inte vad dom senaste dagarna... så nu har de börjat röra på sig igen!

Ja va mer ... ja man slutar aldrig förvånas över vissa människor.. Allt jag säger om de.. annars blir de säkert ett himla liv... haha

16 December

 
Bjuder på den..
 
 

13 December

Ja.. vad säger man?
Fortfarande sjukligt taggad på att bli frisk och hela den biten.. andra saker känner jag bara att jag tappat lusten för!
vet inte ens vad jag ska skriva .. nää jag avslutar och går och städar istället. PUSS

9 december

Imorgon är de måndag. Måndag lika med ny vecka och ny start. Känner mig sjukligt taggad på att förändra nu .. efter lite övertalning och kloka ord ;) Jobbar fortfarande 75% och de känns bra för då kan ja fokusera på annat också tex. min hälsa som varit lite bortglömd ;) Imorgon blire jobb sen apoteket och införskaffa lite kosttillskott. Nu blire lite tv tittande innan de blir sängen :) Puss på er!

2 December

Hej mina fina!
Har haft en underbar helg med en massa mys! Känner mig starkare än jag gjort på så länge och så full med energi och lycka. Nu känns det verkligen som att allt är på väg att vända. Gjorde även mina första arbetsdagar i veckan .. gick bättre än väntat men känner mig inte riktigt hundra ännu så nästa vecka jobbar jag 75% så de känns super skönt! :)
Nu får ni ha en fortsatt bra söndag! Puss

RSS 2.0