Fredag

Hej!
Vart ska jag börja.. Händer så mycket hela tiden. Så glad att jag har mina vänner i såna här lägen. Lättare att inte ha kontakt osv.. Men samtidigt har jag så kul så jag slipper tänka på det. De får va allt för den här gången. Ska försöka fixa till min header  när jag får lite tid över :)
Kram


Tisdag

Vart tyst här ett bra tag nu .. Haft mycket att stå i och minns inte ens vad jag skrev sist. Den senaste veckan har jag inte vart själv en enda kväll eller dag för den delen. Jag brukar inte klara de utan bli less efter två dagar kanske och behöver tid för mig själv. Men just nu uppskattar jag det otoligt mycket. Mycket jobbigt som hänt den senaste tiden.. Men jag är ändå förvånad över hur glad jag är. Känner mig tillfreds med allt och var ganska beredd på att detta skulle ske. Många av dom jag umgås med är också lite förvånade.. egentligen borde jag vara helt förstörd. Men det är jag inte. Och de känns sjukt bra! Livet är underbart för tillfället.

Dessutom är det inte länge kvar till studenten. Dit längtar vi verkligen! Sen veckan efter de åker jag och Linnéa iväg till turkiet. :) I loooove it! Mer planer inför sommaren finns men dom får förbli hemliga ett tag till.

En ny header vore ju också bra, får se när jag orkar ta mig tiden att göra en. Nu blir det att dyka ner i plugget och försöka få något gjort :)

Kram

RSS 2.0