Fredag

Nej vi bråkar inte, det är inget sånt! Det är mellan honom och mig, så sluta fråga tack!.


torsdag

Skrämmande hur snabbt människor förändras!


Ingen rubrik

så jävla mycket bullshit, så jälva less. This is it!!

:D

Wohoooo spanien vann! Inte mer än rätt!!
Idag har jag inte gjort mycket alls, suttit ute i solen och haft de bra bara :) smärtan och inflamationen börjar släppa och de känns så otroligt skönt! Bara vänta på nästa sak då :P frisk får jag garanterat inte hålla mig om jag känner min kropp rätt. Imorgon ser det ut att bli toppen väder så då ska jag ut och bättra på min bränna.

Kram på er :)

söndag

natten var otroligt jobbig men tillslut somnade och jag sov läääääänge. Halva dagen borta typ. Funderar på att gå ut och lägga mig i solen ett tag, eller kanske hjälpa mamma och pappa lite. får se.

Ha en bra dag. Kram

Tänkte bara säga godnatt

Trött och helt slut i kroppen så jag tänkte snart ta min sista värktablett och krypa ner i sängen. Så jag säger godnatt nu:)
     
Så less på att ha ont så jag vet inte var jag ska ta vägen..


Lördag

Bättre nu än senare..

Jag lever

än... närå.. att åka in på akuten kändes bara onödigt eftersom jag inser att dom bara kommer att ge mig nya värktabletter, så då kan jag lika gärna ta dem jag redan har hemma. Sagt och gjort, jag har käkat värktabletter hela dagen. Andningen går bättre och det känns inte alls lika tungt. Smärtan är hanterbar i nuläget dessutom. Nu har jag tagit de starkaste som jag egentligen hatar att ta eftersom jag brukar må så dåligt av dem. Men sova måste jag få göra inatt så något annat val har jag som inte :P Något som jag verkligen hatar är min kropp och den sugiga sjukvården. Hjälp är INGET man får. Man får värktabletter utskrivet hur enkelt som helst. Mer än så orkar dem inte bry sig. Vaje gång mamma åker och handlar frågar hon om jag vill ha något, av någon anledning säger jag alltid att jag vill ha en ny kropp. Ingen förstår nog hur påfrestande och frusterande det är att aldrig få vara helt frisk. Jag minns inte ens sist jag kände så. Kommer sluta med att jag blir galen. I huvet!!

Önskar jag kunde säga att allt var okej, men det är det inte ...

Godnatt på er!!

Fredag

Godmorgon!
Somnade vid fyra inatt ungefär. Hade så fruktansvärt ont men tillslut blev de lite bättre så jag lyckadeds somna.. Dock så vaknade jag vid halv 11 idag. Av precis likadan smärta. Det läskiga är att det går ända ut i handen och att det känns när jag andas. Obehagligt. Ser väl om den avtar eller om jag måste åka in :) Hoppas på inte!

Kramar

....

Mycket sömn lär de ju inte bli inatt.. så sjukt ont i axel och ut på armen och även lite bak på ryggen.. känns som kramp liknande grejs.. vet ej vad det är, och det gör så sjukt ont.. och jag har ingen aning om vad jag ska göra..Hjälp?!

UTTRÅKAD!!

Jag hade världens bästa födelsedag :) tack för pengarna och alla fina presenter :)

just nu sitter jag i sängen och är så sjukt jävla uttråkad. vet inte alls vad jag ska hitta på. Under kvällen har jag bara vart på en promenad och tröstätit framför tvn så nu är jag super pigg och känner inte alls för att sova :P Nooot good! ska väl sitta och stirra in i skärmen ett tag till och sedan krypa ner i sängen ^^

kram

Onsdag

Och min födelsedag :D Grattis till mig :D Hela 19 år nu ^^ tiden går så jäkla fort.


Från förra året då jag fyllde 18 : )

kram

Tisdag

Idag är verkligen inte min dag. Allt som möjligen kan gå fel går fel. spiller,tapper saker osv osv.Just nu sitter ja ute i det härliga vädret. resten av dagen blir väl att städa eller liknade. Och hoppas på en bättre dag imorgon :P haha

Måndag

1 och ett halv år igår. Bästa tiden i mitt liv! Dock så förstörde jag hela kvällen med migrän och låg iprincip bara och klagade på att jag hade ont hela tiden..

just nu sitter jag i sängen bara ska snart gå och lägga mig. Hade mitt fönster öppet för ett tag sen och de luktade bränt som fasen ute och nu har den underbara lukten tagit sig in till mitt rum och de verkar som att den inte hade tänkt ge sig iväg :P Undrar bara vart det brinner :P

Säger godnatt med en bild :)



RSS 2.0