Tisdag

Var tvungne att tänka efter nog innan jag kom fram till att det verkligen va tisdag! Va ledig igår och fick jobb idag så då blev de lite tokigt! Har även fått jobb onsdag torsdag så de känns som vanligt bra :) Skulle behöva klämma in ett läkar besök denna veckan också. Så vi ser väl hur de går med den saken :) Hoppas på lite ledig på fredag :) Nu ska jag krypa ner under täcket.. fryser som en ja vet int vad.. Och tid att bli sjuk har jag verkligen itne!


Söndag

Tråkiga rubriker jag vet! Igår kväll fick jag oväntat besök av min fina J som stannade hela natten :) Nu ska jag väl snart göra mig i ordning för att åka iväg till min mormor :) Annars har jag inte så mycket mer att berätta! Kroppen känns helt okej idag faktiskt. Lite oväntat med tanke på att jag jobbat hela veckan och har haft ganska ont då! Men jag tackar för de och ska inte klaga :) Hörs väl kanske ikväll om jag har något vettigt att säga då!
Veckans sista dag, njut! Nästa vecka tar vi nya tag!


Lördag

Blev en städardag idag :) hjälpte till att städa lite i vardagsrummet och sedan tog jag tag i mitt eget rum :) Veckan som gått har jag jobbat, fick vick hela veckan vilket såklart kändes super bra :D Fick dessutom min första lön någonsin igår kan de bli en bättre start på helgen? :) Blir bara för min del den här helgen. Kroppen har tagit ganska mycket stryk under den här veckan som jag jobbat :) Till veckan blir det iaf att ringa och boka tid hos läkaren! 

Ha en fortsatt bra lördag :) 


Tisdag

Två arbetsdagar gjorda :) Skönt med pengar, kroppen får dock ta väldigt mycket stryk. Får ta och skriva en sån där kom ihåg lapp - Boka tid hos läkaren. Ska jobba imorgon och torsdag,fredag som jag hade sen innan :) Tur att de är på samma förskola ^^

Nä ska nog borsta tänderna och hoppa i säng :)

Måndag

Helt död efter dagens jobb. Min mor ringde imorse kl. 7 och frågade om jag ville jobba idag och imorgon.. och självklart ville jag de :) Synd bara att kroppen inte vill lika mycket som hjärnan vill :P Ska boka tid hos läkarnen snart också och prata framtid. Ska bli intressant :) Kan dock inte jobba och komma hem då kroppen är helt förstörd. Kommer inte fungerar i längden :)

Nu ska sminket bort och linserna  ut, sen är det dags att sova :)
Godnatt på er!

Söndag

Halloj, ett tag sen nu va? Linnea har vart på besök sen i onsdags så har haft annat för mig än att skriva här ^^ Igår va vi ute och käkade och sen blev de bio :) Jag saknar dig! Den va sjukt bra! Iaf engligt mig :) Hmm.. ja och idag åkte hon haha. finns inte jätte mycket att berätta. Till veckan börjar alla skolan! Känns konstigt att inte gå tillbaka. Men de ska nog gå bra ändå ^^ SKa jobba torsdag och fredag iaf :) Sen får ja ju snart min första lön! :D Taggas mkt vill jag lova!

Nu ska jag nog gå och ta ett bad , sen se film :)

Torsdag

Idag blev de en sväng till stan, fika och en massa prat :) hmm inte så mkt mer att berätta. tyvärr, så mkt roligt händer de imitt liv :P

Puss och godnatt :)


Tisdag

Kroppen har var helt okej idag, humöret desto värre :P haha Inne på min tredje vecka med medicinen. Hörjer alltså dosen ytterligare idag. Mest för att se om ja märker någon skillnad för de har inte förändrats speciellt mycket. Kanske inte ens har berättat vad medicinen ska vara bra för? Den ska iaf göra så att jag sover lite bättre och blockera smärtsignalerna upp till hjärnan. Och visst har den gjort det. Är inte alls lika känslig när man tar mig på ryggen. Som innan då jag ryckte till som tusan. Så de är positivt :)



Imorgon kommer bästaste linnea :D

Måndag

Efter några riktigt dåliga dagar kom äntligen en bra. Så idag har jag vart och postat brev och städat undan lite grann :) Allt sånt jag inte kan göra när dom dåliga dagarna kommer. Annars har jag inte så mycket att berätta, medicinen fungerar okej, Inte lika känslig vid beröring och de känns otroligt skönt, imorgon höjer jag dosen ytterligare. Sen är det snart dags att boka tid hos läkaren och se vad han säger :)

Best thing i never had!


What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
So baby good lookin' out


I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I'm gon' always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now

So sad, you're hurt
Boo hoo, oh, did you expect me to care?
You don't deserve my tears
I guess that's why they ain't there
When I think that there was a time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
Baby good lookin' out




I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
I said, you turned out to be the best thing I never had
And I'll never be the best thing you never had
Oh baby I bet sucks to be you right now

I know you want me back
It's time to face the facts
That I'm the one that's got away
Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life
Thank God I found the good in goodbye


I used to want you so bad
I'm so through it that
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I will always be the, best thing you never had.
Best thing you never had!

I used to want you so bad
I'm so through it that
Cause honestly you turned out to be the best thing I never had
Oh you turned out to be the best thing I never had
Oh I will never be the best thing you never had
Oh baby, I bet it sucks to be you right now

Goes around, comes back around
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now


Lördag

Igår fick jag trevligt besöka av världens bästa linnea som även spenderade natten :) Och idag blev de en sväng till nolia! Mat och mjukglass är ett måste! Haha. Sen gick vi bara runt och tittade blev inget köp för min del :) Resten av dagen .. låg vi orörliga i min säng och såg på tv ^^ Kan lova att min kropp och framför allt mina ben värker så fruktansvärt mycket nu! Gör jag något får jag sota för de sen ..

Nu film sen sova :)


Fredag

Fredag igen.. haft några riktigt kassa dagar. Mer ont än vanligt, speciellt i fingrarna. Därför får detta bli ett kort inlägg. Ska försöka ta mig och posta ett brev sen vettetusan. Fick träffa J igen efter att ha varit bortrest i en vecka. Mkt mys! Konstig känsla att känna att man verkligen saknar någon igen. De va ett tag sen!


Onsdag

Nä allt jag skrev försvann så jag gör ett nytt försök imorgon för nu orkar jag inte :P


Godnatt :)

Baka baka!


Ser förjävliga ut men smakade super! :)


Tisdag

Goooodmorgon! Vaknade av barn som står och skriker precis utanför mitt fönster. Perfekt! :P Ingen aning om vad som kommer hända idag de återstår att se :) Allt jag hade för nu!
PUSS

Promenad

Japp som rubriken lyder gjorde ja något som jag inte gjort på väldigt länge. Nämligen tog en promenad. Hur skönt som helst var det. Men nu ligger jag helt slut i sängen med värk i hela kroppen. Men har bestämt att de ska göras till en vana. Tror de är bra att jag rör på mig och det blir säkert bättre i kroppen när ja kommit igång riktigt! :)


Efter en underbar dag på alanyas gator! :)

Turkiet - 11



Några få av alla bilder från turkiet :)


Måndag

Precis ätit frukost och sitter nu och funderar på vad jag ska göra under dagen :) Idag är en mindre bra dag och jag förmodar att de hänger ihop med vädret. Blir vädret dåligt blir jag sämre. Har en väldig lust att ta en promenad. Får helt enkelt vänta och se om de spricker upp på himlen lite :) Annars vettetusan vad jag ska göra! :P Något blir de alltid :)

Söndag

Idag blev de en sväng på nolia. En kort sådan eftersom jag mitt upp i alltihop började må pyton. Så resten av dagen har jag i princip spenderat i sängen. Gissar på att det är biverkningar av medicinen. På tisdag trappar jag upp till två tabletter och jag är nyfiken på att se om det blir några större förändringar. :) Jag fortsätter hoppas! Nu blire att ta medicinen och sen sova :) Imorgon är en ny dag, en ny vecka med nya möjligheter :)

Godnatt på er!


Bjuder på en bild från turkiet :) Längtar tillbaka!!!

Lördagsmys

Hela dagen har spenderats inne eftersom väder varit piss rent ut sagt. Kroppen har inte heller samarbetat med mig som jag hade hoppats på. En dag i taget är något jag måste lära mig. Framöver kommer jag nog skriva mer om mig, min de som inte fungerar som de ska i min kropp. Mycket för min egen skull, för att se att jag faktist kommer framåt och inte står och stampar på samma ställe. Men också för andra unga som också har de lika jobbigt som jag har haft. De finns alltid hopp! :)

Kan väl lika gärna börja från början :) Det började för flera år sen med ont i speciellt händerna.. och de gick upp och ner hela tiden. Sen kom smärtan i axlar, rygg och nacke. Sökte hjälp på vårdcentralen och träffade en läkare som inte alls lyssnade på mig utan gav mig smärtstillande värktabletter, skickade mig till en sjukgymnast som sa att jag behöver medicinering. Och då blev de ännu mer smärtstillande. Efter ett tag tröttnade jag och gav upp om att jag skulle få veta vad som egentligen var fel. Så jag slutade helt med alla mediciner. Efter en tid .. hur minns jag inte riktigt men jag bytte vårdcentral och fick träffa en super bra läkare som verkligen lyssnade. Fick även träffa en jättebra sjukgymnast. Och jag kan väl påstå att jag inte tog dom övningarna hon gav mig på så stort allvar och glömde efter en tid bort dom. :P

Efter sommarens jobb kände jag att det var dags igen så jag sökte upp läkaren, och han såg att jag blivit mycket sämre så jag fick en ny medicin som jag nu provar :) Och jag hoppas verkligen på den här!

Mer om de senare  :)

Godnatt


Fredag

Fredag hela dagen!
De har nu gått några dagar sen jag började med medicinen. Måste erkänna att jag inte känner speciellt stor skillnad. Bara fruktansvärt trött. Men å andra sidan har de bara gått några dagar och nästa vecka ska ja trappa upp så ja kanske märker skillnad då :) Jag fortsätter hoppas! :)

Är i baknings tankar eftersom det är så dåligt väder, men har inte kommit längre än tanken :P haha får se om de blir mer än så :)


RSS 2.0