Onsdag


Onsdag


Tisdag


Godnatt

Städande och handlande är de jag hunnit med idag. Så lite blev de alltid :) Nu ska jag krypa ner i min renbäddade sängen med mitt nya täcke! Har en känsla av att de kommer bli en del förändringar den närmsta framtiden. Vilket jag ser framemot! Godnatt på er kära läsare!

Söndag

Är i städar tagen idag också. Denna gången mitt rum. Lite julmys är redan på G! Tycker de är okej, faktist första adven om precis en vecka! :$ Imorgon är de en ny vecka och då blir de så mycket jobb de bara går. Känner mig inte frisk än men de får helt enkelt gå ändå! Så otroligt trött på att vara hemma. Förstår inte hur människor orkar vara arbetslösa :S .. men alla är vi olika!

Just nu sitter jag och min mor och ser på skidor, och utanför fönstret faller den första snö. Kan de bli bättre? :) Nu åter till städandet! Kram på er!


I dare you..

to let me be your, your one and only!


Fredag

Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Mår fortfarande inte bra, vill verkligen bli frisk så less på att gå hemma och va sjuk och inte ha någon ork. Och vet ni vad jag gör när jag går hemma och är sjuk och uttråkad? ;) Städar!! haha. Hela lägenheten är iprincip städad nu, Så de kom väl något positivt med de också. :) De var väl de..
Kram på er!




:)


You know who you are!




Du är den falskaste och fegaste personen jag träffat! Now you know!!






Torsdag


Onsdag

Inte haft mycket ork idag.. Nu säger kroppen verkligen ifrån och det är dags för mig att börja lyssna på den! Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt ... Allt för mig.. Tar en paus från detta och från allt annat tex jobb.. och försöker bli frisk! Hoppas ni har de gött där ute! Puss och kram!





Jag saknar dig






En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Måndag

Första arbetsdagen gjort. Klev upp, åt frukost sen åkte jag innan jag hann känna efter. När jag väl kom hem kollade jag febern. Haha den visade feber! Tur jag inte kollade innan jag for ;) Så nu har jag iprincip sovit sen jag kom hem för att orka med en låååång dag imorgon! Inte lika ont i halsen idag iaf vilket är sjukt skönt, och jag trodde mina bihålor skuller klara sig men icket! Till de positiva.. två veckor till första advent och lön? ;) Den 27de är den bästa dagen på heeeela månaden. I love it! Pengar pengar pengar! Märkes tokig har jag blivit också! Inte bra Lisa! Efter nyår ska jag belöna mig själv med något riktigt fint! Vad det är får ni se då ;)


Kill meee!!

Hade J hört mig nu hade han sagt att jag lät som anki.. precis som i somras, möjligen ännu värre. Det gör så ont i halsen, och jag hickar hela tiden vad är grejen med de? :P Jag som verkligen vill jobba.. inte riktigt bestämt hur jag ska göra.. envis som jag är kommer jag nog åka till jobbet imorgon! Jag ger inte upp! Nu ska hick-Lisa dricka lite vatten kanske försöka få i mig en tårtbit och fortsätta se true talet finalen. Och vi får ju inte glömma de viktigaste.. tycka synd om mig själv :P haha
 


En väldigt opigg Lisa



Söndag

Fy fasen alltså.. Jag är fortfarande inte pigg. Känns fortfarande som om jag har MINST tio golfbollar i halsen, röster försvinner mer och mer, musklerna i kroppen gör fruktansvärt ont. Helt sjukt att jag kan bli så mycket värre när jag får en liten förkylning.. sjukt.. Nu ska här fortsättas att vila. Som sagt mycket jobb till veckan och då går de inte att va sjuk :)




Rubrik saknas..


Feels like i'm knocking on heavens door


Dröm sött!


Torsdag

Fyfan vilken jävla dag de har varit idag. Ungefär så mycket har jag att säga.. Trött, känner att förkylningen kryper sig allt närmare. Medicinen gör såklart sin del.. Nä jag ser verkligen fram emot en lugn helg! Allt jag hade för idag...

!

Hahahah ååååh vad fan är de för fel på er?!?!?!

Onsdag

Redan onsdag idag, helt sjukt vad tiden går fort! Blev jobb hela denna veckan också, hade jag inte riktigt ränkat med. Men kul! Ser också ut att bli mycke nästa vecka :) vet inte riktigt vad jag ska berätta.. händer som inte så mycket annat än jobb just nu! :P Medicinen .. ja än känner jag ingen skillnad förutom att jag sover bättre på natten, men då är ja ju inte ens i närheten av den dosen ja ska ligga på när jag är klart!  Bara att vänta å se :)

Längtar tillbaka! Bästa veckan nånsin!




Baby baby it´s you


Tisdag

Blev väckt av att dom från jobbet ringde och frågade om jag kunde börja tidigare :) självklart sa jag och va där på 30 min, inte dåligt va? ;) känner att förkylningen börjar smyga sig på men hoppas de inte blir nå mer av de än såhär! 


I know who you are!!


Måndag

Det blev en lååång arbetsdag idag men de gillas. Har även hunnit med att städat heeela mitt rum så nu ser man golvet igen :D Imorgon blir de bara två timmars jobb men de känns bra de med, bättre än inget :) Behöver lite vila med tanke på de nya medicinen och magkatarr. Haha jag drabbas då av allt. Men har jag tur så ha ja väl gjort bort de tills jag ä gammal ;) 
 

Den som nu kommenterade verkar va för feg för att ge sig själv till känna ;)


Godnatt!




Konstig

Har fortfarande ont i nacken efter .. ja jag antar i fredags? :P Vaknade iaf med de i lördags och sen gjorde nog inte dom där stolarna saken så mycket bättre!! känner mig också lite halv konstig i kroppen av den nya medicinen. Kan som inte riktigt beskriva de heller, men jag hoppas känslan försvinner och detta fungerar. Nu är jag less på att byta hit och dit och ingenting funkar! Tycker det är dags för mig att hitta rätt i medicinväg. Det skulle underlätta så mycket för mig! Nu blir de att tvätta bort smink ta medicin och sedan sova :)


I want you to know you couldn't have loved me better


Söndag

Här kommer en massa bilder från fredagen! :)

I en jäkla oordning!

Idag har de inte hänt mycket, men såna dagar behövs! haha seeeen.. varför komenterar man anonymt? Tycker de är hemskt onödigt sååå
nu är de dags att berätta vem du är! ;)  Och inga fler anonyma kommentarer på denna bloggen! :D


Lördag

Haft mycket för mig denna veckan så har inte haft tid att skriva. Mycket jobb.. Sen firades världens bästa Linnea igår. Blev party sen utgång. Hade sjukt kul och vääldigt trevligt sällskap! :D Bilder får komma senare! Idag har de ba varit en slappar dag. Nu är jag hemma , de blir någon film och ännu mer slappande.  :) Ha en bra kväll!

RSS 2.0