30 Januari

Såååå less på att vara sjuk nu! I fredags när jag kom hem från jobbet fick ja ont i magen, fredagnatt kräktes jag.. och alla som känner mig vet att de ska mycket till innan ja gör de.. lördag och söndag mådde jag ändå hyfsat bra, söndagnatt.. blev jag sämre igen.. och och nu ligger jag här i sängen helt död.. Absolut ingen ork och ont i magen.. Missade jobb idag och har sagt ifrån mig imorgon också..känns inte alls bra hatar att göra de!! Nu ska ja fortsätta .. ja vila antar jag. Är så fruktansvärt uttråkad dooock.....

Lördag

Inte hänt speciellt mycket sen sist.. Jobb och massor av träning :) Älskar det verkligen, förstår inte varför jag en gång slutade med de. Eller jo de vet jag visst.. haha men de tar vi inte här! Skulle iväg och träna igår men fick så fruktansvärt ont i magen och började må illa.. ah vi kan säga att natten inte var så rolig men det har inte blivit mer idag så de känns skönt! Nu är det inte länge kvar om exakt 10 dagar är jag påväg från Sverige mot varmare breddgrader! Ska bli så underbart!


20 Januari


15 Januari

Sitter här med ont i nacken och lite halv ont i huvet precis som dom senaste dagarna. Jag längtar verkligen efter sol och värme. Men än har jag inte riktigt förstått hur nära det faktist är tills vi åker. Bara få släppa allt som har med jobb att göra, alla människor som trycker ner en. Och att få vara utan smärta och bekymmer såhär mitt i vintern är rena lyxen :)  Och det kunde inte ha blivit en bättre start på de här året. Ett år då jag bara ska ta hand och tänka på mig själv!

11 Januari

Om exakt 27 dagar bär det av till vietnam och ni kan inte förstå hur skönt det ska bli. Att få lämna Sverige och kylan. Att få vara helt smärt fri i TVÅ hela veckor. Mitt i vintern dessutom!





10 Januari

Jag har nog inte reflekterat eller gått igenom mina känslor från mitt gamla förhållande. Jag tryckte allt åt sidan och körde på som att ingenting hade hänt. Jag kan inte ens komma ihåg att jag gråtit över honom. På något sätt känns det konstigt med tanke på att det ändå var en av mina bästa vänner och att de höll så pass länge som det gjorde. 2012 ska bli ett år där jag tar hand om mig själv, min hälsa och framför allt mina känslor. Jag lärde mig otroligt mycket under 2011 och gjorde saker som va så otroligt roliga. Jag kommer trotsallt kunna se tillbaka på 2011 med ett leende.


9 Januari

Ja då var de tillbaka till verkligheten som gällde. Dvs årets första arbetsdag, långledigheten är över och de känns väl lite sådär! Men det är inte så länge tills de blir två veckors sol och bad i vietnam så jag ska nog klara mig ;) Ja annars händer det inte så mycket, försöker bli kvitt makatarr.. känns då bättre än vad de gjort på ett bra tag i alla fall så det är skönt :) Nu blire nog sängen. Godnatt på er.



Välkommen tillbaka..

Magkatarr.. ja inget jag önskar tillbaka med glädje direkt! Men jag är på bättringsvägen .. Var och tog resevaccin för jag och nea ska nämligen ut och resa! Den 7de februari drar vi mot varmare breddgrader :D Denna gången blir de Vietnam och de ska bli så spännande :)

6 Januari


2 Januari

The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds, and that's what you've given me

Jag sökte dig och fann mitt hjärta


1 Januari 2012

Första dagen på det nya året är snart avklarad. Känns faktist väldigt bra, 2012 ska bli ett bra år, så nu lämnar jag 2011 och tar med mig dom bra minnerna som jag har tillsammans med min familj och min vänner, och glömmer allt annat! Jag lärde mig mycket under 2011 och de största va nog att det inte går att lita på någon annan än sig själv och att jag klarar att vara ensam. Sista stunden på 1 januari kommer att spenderas med mat och sen lite ljus och filmmys!

Ha ett fortsatt bra 2012! Kramar på er!

RSS 2.0