Tisdag

Sjuk sjuk sjuk usch så jag är less på det. Imorgon blir det möte med skolläkaren och sedan körlektion nr två :) Så håll er borta från vägarna :P Nädå, det ska nog gå bra :)

Jag är hel igen, tack min finaste R <3


Godnatt

Har feber och känner mig inte alls så pigg. Har kommit in i en av mina svackor. Men jag tar mig alltid ur dom.. på något sätt :) Har inte varit mycket positiva saker här i bloggen på den senaste tiden. Men allt löser sig med lite tid. Det är något jag lärt mig! Imorgon är det måndag, och det betyder nya tag och ett nytt kapitel på mitt liv.

Nu ska jag sova och försöka va så pigg som möjligt imorgon
Godnatt


Söndag

Helt jävla förstörd...



Lördag

Halloj, dagen har jag spenderat hos min mormor. Som vanligt var det super skönt och avslappnande. Blev dock inget gjort som det var tänkt men sånt händer. :P Får försöka på nytt igen imorgon :)




Du vet verkligen hur du får mig att må dåligt. Hoppas du är stolt över det och att de känns bra för dig....


Smärta..

Idag har det vart en sån dag som är mindra bra.. Har feber och så fruktansvärt mycket värk i ryggen. Tagit en värktablett, Hoppas verkligen på att jag inte kommer må så dåligt som jag brukade av dom andra, och får hoppas på en bättre dag imorgon med mindre smärta! Mycket mer kan jag inte göra just nu. Men jag är nöjd hur få dom smärtfria dagarna än är.

Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?!..


Fredag

Allt har ett slut...


Onsdag

Jag måste få iväg min mobil nuuuu och det är akuuuut :p hahah så less på att ha den liggandes :P Så köp den är ni snäll ^^ haha

Måndag

Första körlektionen idag. och det gick väl .. okej :P jag överlevde iaf och de är de viktigaste :)  Nu ska jag krypa ner i sängen har inget vettigt att skriva för tillfället heller så :)
Godnatt på er!

Söndag

Hej hej!

Har haft en jobbig vecka och därför har det inte blivigt någon uppdatering :) Men nu är jag påväg tillbaka igen. Smärtan börjar ge sig litegrann så de känns skönt :)

Helgen har varit bra, massa mys med R :) Tråkigt bara att den går så fort :P haha
Snart ska se mamma mia och sen blir det att sova så jag är pigg imorgon :)

Kram

Onsdag

Skolan har börjat och det känns toppen. Underbar klass och jättebra lärare. Kan nog inte bli ett bättre sista år tror jag :)



Jag har gjort det igen :] hihi

Kram på er!

RSS 2.0